Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
March 19, 2024

Domutech samarbejde

Dynamiske drift og - vedligeholdelsesplaner og digitale energimærker danner rammen om nyt samarbejde!

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indgået samarbejde med Domutech - Danmarks førende virksomhed inden for energirådgivning og udarbejdelse af energimærker.

Domutech udfører eftersyn på danske erhvervsejendomme og private boliger. Dertil arbejder Domutech også med digitale løsninger til ejendomshandlen, hvilket skal gøre det lettere for danske husejere at forbedre og optimere deres bolig.

"Vi er enormt glade for have indgået et samarbejde med Domutech. Vi glæder os til at kunne tilbyde Domutechs produkter til vores kunder direkte i Propbinder-platformen samt at lancere fremtidens digitale vedligeholdelsesrapporter i samarbejde med Domutech." Carsten S. Rasmussen, CEO, Propbinder

I samarbejdet opnår Propbinders brugere et strømlinet overblik over ejendommens energimærker, energianbefalinger og vedligeholdelsesrapporter.

Domutechs kunder vil fremover kunne tilgå digitale drift - og vedligeholdelsesrapporter via Propbinders platform. Rapporterne er dynamiske og kan tilgås 24-7, hvilket sikrer, at Domutechs kunder altid er ajour med igangværende og kommende opgaver på ejendommen.

Med Propbinders platform og kombinationen af digitale energimærker og ajourførte drift - og vedligeholdelsesplaner garanteres Domutech et opdateret dataflow på alle deres ejendomme.

"Samarbejdet med Propbinder dækker den efterspørgsel, vi møder i markedet, om at kunne arbejde dynamisk med sine drift - og vedligeholdelsesplaner. Vi ser et ejendomsmarked, der bevæger sig i hast mod den grønne omstilling. Derfor er det også nødvendigt, at have en dynamisk platform at kunne arbejde i. Desuden giver samarbejdet også mulighed for, at kunden har en ”one-stop-shop”, hvor der både udarbejdes energimærker og drift - og vedligeholdelsesplaner, hvorefter dataoptaget bliver lagt ind i en dynamisk platform. Tim Jensen, CSO, Domutech

Vi ser frem til et spændende samarbejde med Domutech, og vi er sikre på, at vores løsninger vil gøre en forskel for Domutechs og Propbinders kunder. Samarbejdet markerer et vigtigt skridt i retningen mod flere bæredygtige og effektive løsninger i ejendomsbranchen, og hos Propbinder er vi stolte over, at være en del af denne udvikling. Vi glæder os til det videre samarbejde med Domutech.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO