Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.

Den nye standard inden for drift og administration af ejendomme

Gå aldrig glip af en henvendelse med automatiserede arbejdsgange og servicehistorik.
Anmod om demo
Energimærke
Udløber 19. januar 2034
Facility management
Elevator
Elevator
CTS anlæg
Ventilationsanlæg
Serviceaftaler
Affaldsbortskaffelse
Udløber om én uge
Anlægsserviceaftale
Udløber om 3 måneder
Lejerkommunikation
Erik Andersen
Der er absolut ingen varme på...
Maja Larsen
Affaldsskaten er forstoppet igen...
Arbejdsordrer
Service af elevator
HVAC vedligehold
Slå græsset
Energiforbrug
2,203 MWh
7% mindre sammenlignet med sidste år
Beboertilfredshed
87 procent
10% mere sammenlignet med sidste måned

Gå aldrig glip af en henvendelse med automatiserede arbejdsgange og servicehistorik.

ServiceHub

Fjern personafhængigheden i jeres organisation

Kommuniker med lejere, leverandører og ejere på tværs af arbejdsordrer, ejendomme og dokumenter.
Brugerchat
Har I spørgsmål til en bruger eller ønsker I anden hjælp i portalen, så brug vores chat. Vores support sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra 8-16.00 (fredage 8-15.30).
Intern kommunikation
Inde på sagen har I mulighed for at kommunikere internt og dele noter og informationer med kollegaer og medarbejdere.
Leverandørsamarbejde
Opret jeres leverandører og videresende sager til dem. Når leverandøren har accepteret en sag, kan han kommunikere med både lejeren og driftslederen og se delte dokumenter.
App til driftsledere
I appen kan driftslederen oprette sager, kommunikere med lejere og dele dokumenter. Det er en hjælp for både driftslederen og lejerne.
Brandede formularer
Få skræddersyet jeres formularer, så de matcher jeres brand og visuelle identitet. Det skaber genkendelighed hos jeres lejere, internt og hos leverandørerne.
Notifikationer
Driftslederen, lejeren og leverandøren har mulighed for at modtage en skræddersyet besked, når en sag oprettes, ændrer status eller der er ny kommunikation på sagen.
Drift og vedligehold

Strømlin jeres drift

Brug vedligeholdelsesstyring, langsigtet planlægning og avanceret rapportering til at strømline jeres drift.
Tidsregistrering
Registrer timer ud fra rolle og arbejdsopgaver og træk statistik på jeres samlet timeforbrug.
Sagsoverblik
Få vist alle igangværende eller afsluttede sager. Se hvor mange sager, der er på en specifik ejendom, og hvor mange I har videresendt til eksterne leverandører.
Filtre
Benyt vores brugertilpassede filtre, så I kun ser data, der er relevant for jer. Med vores brugertilpassede filtre, kan brugeren nemt ændre og tilpasse filtrene, så den ønskede data altid ligger klar, når brugeren logger ind.
Leverandører og servicekontrakter
Få et samlet overblik over alle jeres leverandører og servicekontrakter. Opret skræddersyede filtre, så I nemt kan sortere leverandørerne ud fra erhverv, ratings, adresser og priser.
Ejendomsoverblik
Få et samlet overblik over alle jeres ejendomme. Skal der sorteres på afdeling, adresse eller driftsleder? I vælger og opsætter jeres egne filtre. På den måde får I altid den samme visning, når I logger ind i Propbinder.
Ressourceplanlægning
Hvem tager hvilke opgaver? Og hvor mange opgaver ligger der på en enkelt ejendom? I Propbinder kan I nemt ressourceplanlægge og ved sygdom eller ferie ændre den ansvarlige på en opgave.
Vedligeholdelsesplaner
Planlæg fremtidige opgaver, services og vedligeholdelsesbudgetter. Er der tilbagevendende opgaver, services eller lovpligtige eftersyn, kan de oprettes som faste opgaver med et fast interval.  
Servicehistorik
Se alle services der er udført på jeres anlæg. Servicekontrakter, delte dokumenter og beskrivelser er tilknyttet det enkelte anlæg, så det altid er nemt at tilgå.
Serviceaftaler og anlæg

Øg jeres vedligeholdelseseffektivitet

Slip for ringbind og regneark med digital styring af vedligeholdelsesbudgetter, ressourcer og serviceaftaler.
Support
Vores support sidder klar alle hverdage fra 8-16.00 (fredage 8-15.30). Supporten kan kontaktes på chat, mail og telefon.
Servicehistorik
Hvornår er anlægget fra? Og hvornår er næste service? Med vores servicehistorik kan I se alle informationer om et anlæg og få indblik i tidligere services på aktive og tidligere anlæg.
Deling af dokumenter
Del dokumenter med lejerne, internt og med leverandørerne. Opret brugertilpasset mapper på sagen og vælg hvilke mapper, der skal være tilgængelige for jer, lejeren og leverandøren.
Serviceaftaler
Saml alle jeres serviceaftaler ét sted. Opret en serviceaftale med et ønsket interval for service. Propbinder sender derefter en ordrer hver gang, det er tid til service.
QR-koder
Sæt QR-koder på jeres anlæg og lad lejeren scanne en kode, for at oprette en sag. Med QR-koder er det muligt at oprette ordrer, se brugermanualer og informationer om anlægget.
Rapporter

Optimer jeres performance

Dashboards i realtid for at forbedre beslutningstagningen og optimere jeres teams ydeevne.
Energi
Brug Propbinder til at skabe bæredygtige løsninger på jeres ejendomme. Hold øje med jeres energiforbrug og få overblik over jeres energimærker og certifikater.
Analyse og rapportering
Hvordan ser jeres samlede lejertilfredshed ud? Hvor mange sager har I modtaget? Og hvor mange sager er videresendt og bogført? I bestemmer hvilke data, I ønsker at få indblik i.
Workflow

Automatiser jeres processer

Nem integration til en bred vifte af udbydere, hvilket sikrer en strømlinet arbejdsgang.
Integrationer
Propbinder er verdensmester i integrationer! Vi har allerede i dag over 5000 aktive integrationer til bl.a. UNIK, BBR og Microsoft Dynamics.
Standardrapporter
Med vores standardrapporter kan I hurtigt få et samlet overblik over dataene på alle jeres ejendomme. Rapporterne kan sendes på mail med et fast interval, så I altid er opdateret.
Åben API
Vi har gjort det muligt for vores kunder at bygge egne skræddersyede integrationer til Propbinder.