Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
March 7, 2024

EjendomDanmark medlemskab

EjendomDanmark-medlemskab styrker Propbinders position som vigtig nøglespiller i ejendomsbranchen

Propbinder er blevet medlem af EjendomDanmark - branchens største medlemsorganisation.

EjendomDanmark er brancheorganisationen for ejere, udlejere og administratorer. Organisationen samler aktører på tværs af ejendomsbranchen og repræsenterer branchen politisk og i medierne. Som medlem af EjendomDanmark bliver man en del af et branchespecifikt netværk med sparring, rådgivning og videndeling. Medlemskabet af EjendomDanmark markerer derfor en vigtig milepæl for Propbinder og virksomhedens position i ejendomsbranchen:

"Vi er altid glade, når vi kan byde nye virksomheder som Propbinder velkommen i vores branchefællesskab. Sammen kan vi skabe store forandringer på mange forskellige dagsordener som ESG". Mette Qvist, Underdirektør, EjendomDanmark

Som nytilkommet medlem ser vi hos Propbinder frem til at deltage i meningsfulde dialoger og erfaringsudvekslinger med ligesindede virksomheder. Med vores AI-drevne platform tilfører Propbinder noget unikt til branchen ved at digitalisere og centralisere al relevant data om ejendommen i én portal. Dette sikrer, at alle interessenter, lige fra administratorer og lejere til driftsledere og ejere, altid har adgang til ejendommens oplysninger direkte i platformen. Hos Propbinder ønsker vi at forenkle – og digitalisere processerne inden for ESG-rapportering, ejendomsdrift og administration, og her er EjendomDanmark det ideelle forum til at realisere denne vision, da det er i fællesskabet med andre medlemmer, at branchen skal løftes og moderniseres:

"Vi er glade for at være en del af EjendomDanmark, branchens stærkeste netværk og talerør. Medlemskabet giver os mulighed for at styrke vores position som nøglespiller i branchen og åbne døren for andre spændende samarbejder". Carsten S. Rasmussen, CEO, Propbinder

Vi ser frem til at deltage i events og netværksaktiviteter hos EjendomDanmark, og vi håber på, i samarbejde med andre medlemmer, at kunne påvirke branchen og inspirere andre virksomheder til at indtænke innovative løsninger samt bane vejen for en mere effektiv og bæredygtig branche.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO