Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
May 28, 2024

Energimærker

Bestil og administrér jeres energimærker direkte i Propbinder

Energieffektivitet og bæredygtighed bliver stadig vigtigere. Derfor er det essentielt for ejendomsejere og administratorer at have adgang til nøjagtige og opdaterede energimærker. Med Propbinder-portalen og vores samarbejde med DOMUTECH kan I nu nemt og hurtigt bestille og administrere jeres energimærker direkte i Propbinder. Samarbejdet gør det enklere end nogensinde før at holde styr på energiforbruget og sikre, at jeres ejendomme lever op til de nyeste standarder for energieffektivitet.

Når I bestiller energimærker gennem DOMUTECH i Propbinder, får I adgang til en række funktioner, der gør det let at administrere energidata. Portalen giver jer mulighed for at modtage notifikationer, når energimærkerne skal opdateres, hvilket sikrer, at I altid har de nyeste data ved hånden. Dertil kan I filtrere energimærkerne efter både status og energiklasse, så I hurtigt og nemt kan finde de relevante oplysninger.

En af de store fordele ved at bruge Propbinder til at administrere jeres energimærker er, hvor nemt det er at opdatere, downloade og dele oplysningerne. Med blot et enkelt klik kan I dele energimærkerne med kollegaer, samarbejdspartnere eller andre relevante parter. Dette gør det muligt for alle involverede at få adgang til de nødvendige data og træffe informerede beslutninger om energiforbruget.

Ved at bestille og administrere jeres energimærker gennem Propbinder og DOMUTECH, opnår I en række fordele. For det første får I hurtig og nem adgang til energidata, hvilket gør det lettere at holde styr på ejendommenes energiforbrug. I kan også nemt dele energimærkerne med interessenter, hvilket fremmer samarbejdet og sikrer, at alle har de nødvendige oplysninger.

Desuden giver filtreringsfunktionen jer mulighed for at sortere energimærkerne efter energiklasse og status, så I hurtigt kan finde de oplysninger, I har brug for. Dette gør det lettere at sammenligne energiforbruget på tværs af ejendomme og identificere områder, hvor der er potentiale for forbedringer. Alt i alt giver dette jer et bedre overblik og mulighed for at optimere ejendommenes energieffektivitet.

Ved at integrere DOMUTECHs energimærker i Propbinder-portalen gør vi det muligt for jer at tage det første skridt mod en mere energieffektiv fremtid. Ved at bestille jeres energimærker gennem Propbinder kan I sikre, at jeres ejendomme lever op til de højeste standarder for energieffektivitet og bæredygtighed.

Opgrader jeres ejendomshåndtering med Propbinder og DOMUTECHs energimærker for en smartere og grønnere drift. Med de mange fordele og den nemme adgang til energidata kan I tage kontrol over jeres energiforbrug og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO