Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
June 19, 2024

Forenede Service og Propbinder indgår stort strategisk samarbejde om digital ejendomsdrift

Forenede Service og Propbinder har indgået et strategisk samarbejde, der vil forenkle og optimere arbejdet med ejendomsdrift for Forenedes Services ansatte, kunder og lejere. Propbinder er i dag et digitalt værktøj til ejendomsdrift, administration og kommunikation for 100.000 lejemål.

Med aftalen vil Forenede Service komme de stigende krav til effektivisering, modernisering og bæredygtighed i ejendomsdrift og facility service i møde. Propbinders AI-drevne platform samler nemlig al data om ejendommene ét sted og leverer effektive løsninger, der skaber bedre oplevelser for kunder, lejere, driftspersonale og ejendomsejere.

"Vi har valgt Propbinder som vores digitale platform for ejendomsdrift, fordi vi ønsker at levere en helhedsorienteret lejer- og kundeoplevelse. Platformens omfattende funktioner fremmer bæredygtig og effektiv ejendomsdrift, hvilket gør det muligt for os at optimere og integrere alle aspekter af vores ejendomsadministration,” siger Thomas Hejde, divisionsdirektør i Forenede Service.

Hos Propbinder er man glade for at kunne tilbyde sin proptech-platform til en vigtig aktør i facility service-branchen.

”Jeg er utrolig stolt over, at Forenede har valgt os som strategisk partner på rejsen mod en mere digital og bæredygtig ejendomsdrift. Det er et vigtigt og spændende step, og vi er sikre på, at vi sammen kan skabe stor værdi for både kunder og lejere. Det er ofte administrativt tungt at arbejde med facility service på ejendomme. Det problem har vi nu løst. Via integrationer og samarbejde på tværs af brancher, har vi skabt et system, vi tror på har potentialet til at revolutionere måden vi driver ejendomme på,” siger Kim Andersen, der er kommerciel direktør i Propbinder.

Indsigt i data til ESG-rapportering

I Propbinder får både bygningsejer, administrator og driftsleder viden om bygningernes forbrug og aktiviteter. Den indsigt vil Forenede Service kunne bruge når man, ligesom andre større virksomheder, skal rapportere på ESG-aktiviteter i forhold til EU’s CSRD.  

”Platformens omfattende funktioner fremmer bæredygtig og effektiv ejendomsdrift, hvilket gør det muligt for os at optimere og integrere alle aspekter af vores ejendomsadministration. På den måde understøtter Propbinders IT-platform vores ønsker om agil udvikling og skræddersyede løsninger tilpasset specifikke behov. Dette fører til en mere effektiv og helhedsorienteret ejendomsdrift,” siger Thomas Hejde.

I Propbinder kan tilgås data om, hvor bæredygtig en bygning er. Det sker via energimærker og rapporter. På den måde kan der hurtigt dannes et overblik over indsatser og forbedringer på Forenedes Services ejendomme.

Aftalen mellem Forenede Service vedrører de mere end 500 ejendomme, som Forende Services ejendomsdrift-division driver. Parterne har indgået en flerårig aftale.

Fakta:

Forenede Service

Forenede Service er Danmarks største privatejede facility service-virksomhed med forretningsområder indenfor både rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i hele Danmark.

Medarbejderstaben tæller mere end 2300 ansatte fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Alle med et fælles mål om at gøre en forskel for mennesker, samfundet og fremtiden. Forenede Service er en del af Forenede Koncernen, der i 2023 leverede en omsætning på mere end DKK 3,3 mia.

Propbinder

Propbinder er en digital AI-drevet platform til drift og administration af ejendomme, der i løbet af det seneste år er blevet udrullet på mere end 100.000 lejemål. Platformen digitaliserer og samler al kommunikationen på ejendommene. Samtidig bidrager Propbinder med et komplet overblik over ejendomsporteføljer, servicekontrakter, energimærkninger og understøtter driften med dynamiske vedligeholdelsesrapporter. Propbinder er til ejeren, driftslederen, administratoren og leverandøren, der ønsker et samlet overblik over ejendommens data realtime i et 360-graders perspektiv.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO