Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
April 23, 2024

Medarbejderportræt

Mød Steffen Dax: Propbinders front-end haj!

Vi har taget en snak med Steffen om hans arbejdsopgaver hos Propbinder, hans rolle og team, og hvad han ellers får tiden til at gå med, når den ikke står på front-end udvikling.

Lidt om Steffen:

Har en kæreste og fire børn. Steffen er uddannet it-supporter, men har løbende tillært sig viden inden for front-end programmering, hvilket er hans primære arbejdsområde i dag.

Hvad går din arbejdsdag med?

Jeg arbejder med udviklingen af Propbinder, hvor jeg størstedelen af tiden sidder med front-end, dvs. det visuelle billede i programmet – det kunderne møder, når de logger ind i Propbinder. Der er en del selvstændigt arbejde, men også meget sparring med de andre i udviklingsteamet. Vi får løbende ønsker fra kunderne og ideer til nye funktioner – det er så op til mig og udviklingsteamet at komme med bud på, hvordan ønskerne kan løses og se ud i Propbinder.

Hvordan er Propbinder som arbejdsplads?

Teamet og kollegerne betyder en hel del. Jeg kan godt li', når vi alle er på kontoret. Der er god stemning, grin og det er hyggeligt at være her. Vi har det godt sammen, og det betyder meget. I forhold til opgaverne, så sker der hele tiden noget nyt, hvilket er det, der gør det fedt, at arbejde med front-end. Jeg skal sidde og kode, finde løsninger, og så se, hvordan det ser ud i praksis. Det at være med til at bygge noget op, og så se det i brug hos kunderne, dét synes jeg giver mening for mig.

Det jeg også har lært med arbejdet hos Propbinder – og i mit team det er, at søge kompromiserne. Man kan komme med input, det er ikke sikkert, man har ret – men vi kan byde ind på, hvordan en opgave skal løses, og så løser vi det sammen. Der er ikke én, der sidder og har monopol på løsningen, og det er rart at have et team, hvor man lytter og samarbejder.

Lidt facts om Steffen:

Fritiden bruges sammen med familien. Når der er tid, står den også på fodbold og den årlige ølsmagning med vennerne.

Steffen er Propbinders ultimative skibums, og er heldigvis altid vendt hjem fra den årlige skitur med arme og ben i god behold.

Han siger ikke nej til en god øl, et godt glas rødvin og en tur i byen. Faktisk er Steffen nok den, der er sværest at få hjem efter et firmaarrangement. Steffen vil ikke hjem – han vil videre!

Tak for input Steffen og for at have taget os med ind i Propbinders front-end univers!

 

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO