Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
June 4, 2024

Medarbejderportræt Jens

I dag fejrer vi endnu en milepæl på kontoret

Vores dygtige studentermedhjælper Jens Hvid Bay har færdiggjort sit speciale og kan nu kalde sig Cand.Merc. med fokus på Sales Management.

Gennem sit studie har Jens specialiseret sig i digitale platformstrategier, markedsanalyse og forbrugeradfærd for at optimere virksomheders resultater. Hans speciale var baseret på et casestudie af en større dansk B2B-virksomhed, hvor data fra interviews og observationer resulterede i en model for implementering af AI i en salgsafdeling.

I Propbinder er vi allerede i fuld gang med at implementere AI for at optimere og forbedre brugeroplevelsen i vores portal. Ved hjælp af autogenererede svar til lejerne får administratorer og driftsledere mere tid til andre opgaver. Samtidig kan vi trække data på de svar, der performer bedst, hvilket giver mulighed for løbende justeringer og forbedringer. AI kan anvendes på tværs af hele organisationen, og vi ser frem til at implementere det i andre dele af Propbinder.

Jens fortsætter nu sin rejse som Business Development Analyst hos Propbinder. Her skal han blandt andet arbejde med kommercielle opgaver, sikre den bedste brugeroplevelse på platformen og naturligvis fortsætte arbejdet med AI.

"Jeg har altid drømt om at arbejde i en start-up. At kunne være med til at skabe noget og følge det helt til dørs, synes jeg er virkelig spændende. At være en del af hele processen og have mulighed for at tænke kreativt og forme Propbinder som produkt, det er noget, jeg virkelig ser frem til."

Vi er utrolig glade for at have fået lige præcis Jens med på Propbinder-holdet, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer for ham og Propbinder.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO