Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
March 4, 2024

Propbinder launch

Han har revolutioneret håndværksbranchen med digitale platforme – nu digitaliserer han ejendomsbranchen med hurtigvoksende proptech

Drevet af et nybrud i ejendomsbranchen med digitalisering og automatisering som omdrejningspunkt, har den danske proptech, Propbinder, allerede fra start flere end 65.000 lejemål koblet på platformen, hvor ejendomsforvaltere optimerer og moderniserer driften og administrationen af ejendomme. Via kunder som Taurus, Newsec, Alfa Development, Asil m.fl. er ambitionen allerede i 2024 at runde 200.000 lejemål i Europa.

Propbinders service-hub digitaliserer kommunikationen mellem håndværkere, viceværter, lejere og administratorer. Samtidig sikrer platformen et komplet overblik over energimærker, dynamiske vedligeholdelsesrapporter og standardiseret ESG-rapportering ved hjælp af Realtime-ESG.

Det er IT-entreprenøren Carsten Rasmussen, der er medstifter og nu officielt er i luften med Propbinder. Han er bl.a. manden bag Danmarks største webbaserede timesagsstyrings-platform, Ordrestyring, som han solgte i 2018. Efterfølgende stiftede han kommunikationsplatformen Jublo, der er målrettet håndværksvirksomheder. Og Propbinder er netop et spinout af den populære platform Jublo.

”Vi fandt jo meget hurtigt ud af, at ejendomsbranchen var moden til mere digitalisering og havde brug for en platform til bl.a. at automatisere en række manuelle arbejdsgange og som samtidig kunne håndtere dialogen mellem håndværkere, lejere og administratorer, herunder hjælp til at forenkle ESG-rapporteringen” forklarer Carsten Rasmussen og uddyber.

”Vi har derfor gennem de senere år haft Jublo Bolig som et selvstændigt forretningsben, hvor vi har videreudviklet på platformen i tæt samarbejde med en række ejendomsforvaltere, så den er skræddersyet til ejendomsbranchens behov i dag. Det er det forretningsben, vi nu har skilt ud som en selvstændig virksomhed under navnet Propbinder.”

Propbinder har derfor allerede fra start flere end 65.000 lejemål koblet op på platformen via kunder som Taurus, Newsec, Alfa Development, Asil m.fl. Ambitionen er i 2024 at runde 200.000 lejemål.

”Der er et stort ønske og en stor vilje i branchen generelt om at digitalisere hele forretningen. Samtidig er der ingen andre proptech aktører i markedet, der favner den 360 grader digitale ejendoms-suite, som vi leverer. Derfor forventer vi at vokse kraftigt de kommende år” siger Carsten Rasmussen.

Helt ny adgang til data

Via Propbinderplatformen kan lejere kommunikere direkte med administratorer og viceværter samt melde om fejl og mangler. Derudover kan driftspersonalet på ejendommene let rekvirere leverandører og få hjælp til at optimere arbejdsgange på ejendommen.

Al kommunikation og de igangværende arbejdsgange bliver derved synlige via platformen, hvilket sikrer overblikket for både lejere, driftsfolk, håndværkere m.fl.

”Ud over øget vedligeholdelseseffektivitet og øget lejertilfredshed, som kan måles realtime via platformen, så giver teknologien samtidig adgang til en masse data og derved langt bedre beslutningsgrundlag end tidligere. F.eks. benchmarking af ejendomme som derved gør det muligt at iværksætte målrettede, konkrete initiativer og handlinger inden for f.eks. energioptimering, affaldshåndtering mv. og efterfølgende dokumentere resultaterne til brug for ESG,” forklarer Carsten Rasmussen.

Han pointerer, at det er en branche, der også er meget fokuseret på klima og bæredygtighed, og som derfor har erkendt, at det kræver nye metoder og en digital omstilling for at opnå målbare resultater inden for bl.a. CO2-reducering. 

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO