Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
May 16, 2024

Propbinders Leverandørportal

Vil I gerne have overblik over alle jeres leverandører? Så læs med her!

Propbinder sikrer, at I har et samlet overblik over jeres data på ejendommen. Det gælder også henvendelser, som videresendes til leverandører. Derfor har vi udviklet Propbinders Leverandørportal.

Som bruger i Propbinder får I et fuldt overblik over jeres leverandører. Hvilke leverandører benytter I? Og hvilke leverandører er tilknyttet hvilke ejendomme? Det og meget mere kan I nu tilgå i Propbinder.

Kommunikér med jeres leverandører inde på en sag og del sagsrelevante filer med leverandører og lejere. Med Leverandørportalen slipper I for at videresende henvendelser på mail og SMS. Al kommunikation mellem lejer, leverandør og driftsleder kan tilgås i Propbinder. Træk statistik på de henvendelser, I sender videre til jeres leverandører og se, hvor mange der afventer, er i gang eller afsluttet. Tilgå jeres ratings og få indblik i, hvor tilfredse jeres lejere er med udførelsen af opgaven. Lad leverandørerne tilføje deres certifikater og kvalifikationer i Propbinders Leverandørportal og videresend henvendelser ud fra de kriterier, I finder relevante hos en leverandør.

Propbinders Leverandørportal sikrer jer fuld leverandørstyring fra A-Z, er tidsbesparende og gør det nemt for både jer og leverandøren at få et fuldt overblik over videresendte sager.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO