Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
March 5, 2024

PropTech Denmark medlemskab

Propbinder bliver medlem af innovativt proptech-fællesskab

Propbinder er blevet medlem af PropTech Denmark. Medlemskabet markerer et vigtigt skridt for Propbinder, der nu i fællesskab med andre proptech-aktører kan være med til at præge ejendomsbranchen i en mere digital – og bæredygtig retning.  

PropTech Denmark er en medlemsorganisation bestående af proptech-virksomheder, der ønsker at videndele om nuværende og fremtidige tendenser inden for ejendomsbranchen. PropTech kommer af ”ejendom” og ”teknologi”, hvilket netop er omdrejningspunktet for fællesskabet: at arbejde hen mod en mere digital ejendomsbranche ved hjælp af innovative digitale løsninger.

“For PropTech Denmark er en raison d’etre at facilitere synergier blandt vores medlemmer på tværs af hele vores økosystem. Vi er glade for, at Propbinder nu er en del af vores medlemsnetværk og ikke mindst at have fået endnu en spiller med på holdet i rejsen mod øget digitalisering, innovation og grøn omstilling i ejendomsbranchen.”  Michael Ambjørn, CEO, PropTech Denmark

I samarbejde med andre innovative proptech-virksomheder tror Propbinder på, at fællesskabet kan være med til at skubbe ejendomsbranchen i en mere digital retning. Målet er simpelt: At gøre det betydeligt lettere at være administrator, ejer, udlejer og lejer ved at begrænse manuelle arbejdsgange og komplekse processer.

"Vi ser frem til at deltage i events og talks med andre proptech-virksomheder, der ligesom os ønsker at digitalisere og forenkle processerne for bygningsejere og dem, der drifter - og administrer ejendomme. Propbinder gør det muligt for ejeren, administratoren og driftslederen at se ind i ejendommens data på en helt ny måde. De kan generere ESG-rapporter, måle på lejertilfredsheden og deres brug af leverandører, og derefter sammenligne på tværs af ejendomme. Med Propbinder imødekommer vi et behov der er i branchen ved at gøre det mindre komplekst at arbejde med ejendomsdrift – og administration." Carsten S. Rasmussen, CEO, Propbinder.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO