Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
April 25, 2024

Resights integration

Nyt samarbejde mellem Resights og Propbinder gør stamdata let tilgængelig for Propbinders kunder

Resights er en digitalplat form, der giver adgang til en omfattende database af ejendomsdata - alt samlet i én portal.

Brug Resights til at fremsøge og sammenlign ejendomme, der for nyligt er blevet solgt, og udforsk mønstre i befolkningstilvækst og demografi. Tilgå stamdata som ejerforhold og salgshistorik til vurderinger og lokalplaner. Få indblik i markedsdata på transaktioner og lejeniveauer, og følg stamdataenes udvikling og lokale tendenser.

"Resights er branchens one-stop-shop for data omkring ejendomme, ejerne bag og relevante markedsdata. Vi er glade for at indgå i samarbejde med Propbinder, der nu gør data langt mere tilgængelige i forbindelse med drift af ejendomme". Lars Horsbøl, CEO, Resights

Gennem Resights API får Propbinders kunder adgang til deres ejendommes stamdata på en nem og hurtig måde. Med integrationen udveksles data automatisk, hvilke sikrer, at Propbinders kunder altid kan fremsøge deres ejendommes stamdata lige fra størrelse på matrikler til polygonkort og CVR-data.

”Integrationen mellem Resights og Propbinder gør arbejdet med ejendomsdata mere tilgængeligt og nemt for vores kunder. De skal ikke længere sidde og trække data fra flere systemer - i Propbinder har de al deres data om ejendommene samlet ét sted”. Carsten S. Rasmussen, CEO, Propbinder

Udover at gøre arbejdet med stamdata let tilgængelig for kunderne, så er integrationen også med til at optimere og lette de administrative arbejdsgange, idet al stamdata kan tilgås ét sted og ikke ligger gemt i dokumenter og andre systemer.

Vi er utrolig stolte over vores nye samarbejde med Resights, der, udover bedre dataintegritet og mere effektive arbejdsprocesser, også har medført en større tilfredshed hos vores kunder.

Læs mere om Resights her: resights.dk

 

 

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO