Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
April 30, 2024

ServiceHub

Propbinders ServiceHub samler al kommunikation ét sted

Propbinders ServiceHub er jeres digitale AI-løsning, der effektiviserer kommunikationen mellem lejere, administratorer, viceværter og leverandører. Platformen er tilgængelig døgnet rundt og kan nemt tilgås fra den digitale platform, der passer jer.

Med Propbinders ServiceHub kan I håndtere alle lejerrelaterede henvendelser, lige fra spørgsmål om lejekontrakten og driftsopgaver hos viceværten. Og via Propbinders QR-koder kan lejerne hurtigt indsende deres henvendelser, som automatisk videresendes til den ansvarlige administrator eller vicevært.

Vores digitale løsning sikrer, at I får frigjort administrative ressourcer og i stedet kan fokusere på jeres drift og lejere. Derfor tilbyder Propbinder AI-genererede svar, når I kommunikerer med jeres lejere. I kan løbende indsamle data for at forbedre jeres AI og på den måde skabe endnu bedre lejeroplevelser og optimere jeres kommunikation.

Med vores skræddersyede e-mails skaber vi genkendelighed blandt jeres lejere og leverandører. Vi designer ud fra jeres brand og grafiske identitet, og med brugerspecifikke notifikationer holder Propbinder jer opdateret og ajour, hver gang der er ny kommunikation i en igangværende sag.

Opret ejendommens leverandører, og lad viceværten videresende sager. Både vicevært, lejer og leverandør kan løbende kommunikere, dele filer inde på sagen og modtage notifikationer, når der er ny kommunikation.

Propbinders digitale løsning giver jer overblik og sikrer, at jeres lejere får de bedste oplevelser, og at de føler sig set og hørt. Derfor kan I, når sagen afsluttes, anmode lejerne om feedback på sagen. Brug jeres ratings aktivt til at skabe bedre lejeroplevelser og optimer jeres interne arbejdsgange.

Med Propbinders ServiceHub styrker I jeres kommunikation og effektivitet, hvilket skaber værdi for både administrator, vicevært, lejere og leverandører.

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO