Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
May 15, 2024

Symposium 2024

Tusind tak for en fantastisk dag på Symposium!

Sammen med over 300 virksomheder deltog vi i går i årets proptech-event, hvor fokus var på AI og data. Dagen var fyldt med spændende oplæg, talks og pauser i solskinnet, hvor vi nød udsigten ved Langelinie og netværkede med vores nuværende og potentielle samarbejdspartnere.

I Probinder arbejder vi allerede med AI til kategorisering af lejerhenvendelser, AI-generede forslag til svar på henvendelser samt at forbedre kommunikationen mellem lejere, administratorer og viceværter. At høre om andres brug og erfaringer og forskernes synspunkter om fremtidens AI, gav os masser af inspiration til vores videre arbejde med AI og data.

Stor tak til PropTech Denmark for et fantastisk arrangement - vi glæder os allerede til næste proptech-event!

Fotocredit: PropTech Denmark

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO