Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
April 5, 2024

Tidligere Newsec topchef bliver kommerciel direktør og medejer af Propbinder

Kim Andersen, tidligere topchef i den nordiske ejendomsforvalter Newsec, tiltræder som kommerciel direktør og medejer af proptech-virksomheden Propbinder. Propbinder er i dag et centralt værktøj til ejendomsdrift, administration og kommunikation for 65.000 lejemål.

Et år efter at Kim Andersen, tidligere adm. direktør i Newsec og hovedbestyrelsesmedlem i EjendomDanmark, valgte at stoppe som topchef hos den nordiske ejendomsforvalter, springer han nu ud som kommerciel direktør og medejer i proptech-virksomheden Propbinder.

Det sker med en klar ambition om at accelerere den digitale transformation i ejendomsbranchen samt ved at introducere kunstig intelligens i ejendomsadministration og ejendomsdrift – bl.a. via en datadrevet platform, hvor kommunikationen mellem viceværter, håndværkere, lejere og administratorer digitaliseres i ét og samme system. Propbinder har i dag flere end 65.000 lejemål koblet op på platformen via kunder som Taurus, Newsec og Alfa Development.

”Der er et spændende nybrud i gang i ejendomsbranchen, som handler om at bevæge sig over mod at drive en effektiv servicevirksomhed med tilfredse lejere som omdrejningspunkt. Og hvis du vil drive en effektiv og succesfuld serviceforretning, så kræver det stærke digitale værktøjer,” siger Kim Andersen, kommerciel direktør i Propbinder.

Kunstig intelligens i ejendomsadministration

Med Propbinder kan lejere f.eks. melde om fejl og mangler i både bolig- og erhvervslejemål direkte til driftsteamet på den pågældende ejendom. Det samme gælder administrationshenvendelser, der besvares lynhurtigt via et AI-genereret svar, som tager udgangspunkt i de konkrete forhold vedrørende ejendommen, lejekontrakt og lovgivning.

”Brugen af AI indenfor ejendomsadministration er ekstremt interessant og åbner op for rigtig mange muligheder for bedre lejeroplevelser og mere effektiv og optimal brug af ejendomsadministratorernes tid og kompetencer. Derudover giver teknologien også adgang til en masse data, som sikrer et bedre grundlag for beslutninger omkring ejendommen,” siger Kim Andersen.

Forventer 200.000 lejemål på Propbinder i år

Propbinder er stiftet af it-entreprenøren Carsten Rasmussen og er et spinout af kommunikationsplatformen Jublo, der er målrettet håndværkere.

”Vi har gennem de senere år haft bolig-delen af Jublo som et selvstændigt forretningsben, hvor vi har videreudviklet på platformen i tæt samarbejde med en række ejendomsforvaltere, så den er skræddersyet til ejendomsbranchens behov i dag. Det er det forretningsben, vi nu har skilt ud som en selvstændig virksomhed under navnet Propbinder, og hvor Kim Andersen nu kommer med som medejer og kommerciel direktør,” siger Carsten Rasmussen.

Hos Propbinder ser man et stort ønske og en stor vilje i branchen til at digitalisere hele forretningen. Samtidig er der ingen andre proptech-aktører i markedet, der favner den 360 grader digitale ejendoms-suite, som Propbinder tilbyder. Derfor er forventningen også kraftigt vækst de kommende år, hvor ambitionen er, at man runder 200.000 lejemål på platformen i 2024  Herudover er Jublo-delen til håndværkere blevet solgt i marts 2024, og det gør, at der nu kan holdes ekstra meget fokus på ejendomsbranchen.

Ud over Propbinder er Carsten Rasmussen også stifter af Jublo og timesagsstyringsplatformen Ordrestyring.dk, som han frasolgte i 2018.

 

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO