Ved at klikke på "Accepter", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
000
min læsetid
April 18, 2024

Unik integration

Propbinder indgår banebrydende samarbejde med ejendomsbranchens mest anvendte softwareløsning!

Propbinder har som den første 360 graders digitale ejendomssuite indgået en aftale om en direkte API-integration til Unik Bolig.

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, der automatiserer processerne inden for ejendomsadministration. Portalen henvender sig til alle, der administrerer ejendomme uanset om det er almene boliger, erhverv, andel eller ejer – lejemål. Portalen er designet til den enkelte organisations behov, og rummer alt inden for administration af ejendomme lige fra faktureringer til kommunikation og rapporteringer.

Med integrationen mellem Propbinder og Unik Bolig kan Uniks kunder øge deres lejertilfredshed ved brug af Propbinders platform. Kunderne vil opnå et strømlinet dataflow og ajourført historisk af lejerdata, hvilket sikrer færre manuelle processer og at al ejendomsdata samles digitalt.

"Integrationen med Unik Bolig har en kæmpe betydning for vores kunder. Nu behøver de ikke længere at bruge tid og ressourcer på at opdatere og holde to systemer ajour, da al data løbende synkroniseres". – Carsten S. Rasmussen, CEO, Propbinder

Samarbejdet markerer et vigtigt skridt for Propbinder og vores mål om at forenkle arbejdet med ejendomsadministration, ejendomsdrift, automatiserede arbejdsgange og strømlinede dataflow. Vi ser frem til sammen med Unik Bolig at kunne løfte branchen til nye højder.

 

Frigør det fulde potentiale med Propbinder

Book et møde med en af vores konsulenter ved at klikke på knappen nedenfor, eller kontakt vores administrerende direktør direkte for en personlig konsultation.
Book et møde

Carsten Rasmussen

Co-founder & CEO